Tilaaminen Vaateliike Modaliisasta

Vaateliike Modaliisa toimii sekä verkossa että kivijalkaliikkeessä Salossa. Valikoima verkkokaupassa on suppeampi kuin kivijalkaliikkeessä. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.
Tavoitteenamme on, että verkkokaupan varastomäärät ovat ajan tasalla, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse tai puhelimitse. Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti  tilausvahvistuksen lähettämisestä.
Tilaukset toimitetaan kerralla, mutta toisinaan jokin tuote saattaa päästä loppumaan virheellisen varastosaldon tms. vuoksi. Tällöin hyvitämme tuotteen asiakkaalle.

Tuotteiden hinnat ovat esillä tuotteiden yhteydessä. Hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksu 7,90 €, mikäli tilaus noudetaan valitusta Postin noutopisteestä. Mikäli haluat tilauksesi kotiin toimitettuna ( Posti ), tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksu 13,90 €. Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Palautusten yhteydessä toimitusmaksua ei palauteta. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. 

Kun tilaus tuotteineen on koottu, pakattu ja lähetetty, saat lähetystunnuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen/puhelimeen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun tilauksesi on noudettavissa valitusta Postin noutopisteestä.

Tilaajalla on vastuu noutaa paketti noutopisteestä säilytysaikojen puitteissa, tarkistathan siis tilauksen yhteydessä, että antamasi puhelinnumero on oikea. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole kaupan peruutus. Noutamattomasta paketista veloitetaan käsittely- ja toimituskuluja enimmillään 20 euroa. Veloitus vähennetään maksettavasta hyvityksestä.
Joskus huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit voivat vaurioitua toimituksen aikana. Mikäli paketti on vaurioitunut toimituksessa/kuljetuksessa ja jos myös tilaamanne tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti vahinkoilmoitus asiakaspalveluumme.
Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Tarvitsemme kuitenkin sinusta joitain tietoja voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi.

Löydät lisää tietoja Tietosuojaselosteesta.