Olipa kerran...

…unelma, joka on peräisin viime vuosituhannelta pikkutyttöjen nukkeleikistä.

Naapurintytön nukella oli paljon vaatteita ja ne olivat kaikki järjestyksessä pienillä vaatepuilla, niille suunnitellussa vaatekaapissa. Wau, jotain mitä itselleni unelmoin.
Vuosikymmeniä kului, mutta haave eli. Sitten se tapahtui!

Turussa satuin kulkemaan naistenvaatteenliikkeen ohi, minkä ikkunassa luki loppuunmyynti. No, toisen epäonni voi olla toiselle onnenpotku. Ostin häneltä myymäläkalusteet ja varastoa ja sain jatkaa vuokrasopimusta. Niin nukkekoot vaihtuivat naisten kokoisiksi ja vaateliike Modaliisa avautui syyskuussa 2011 Turkuun ja parin vuoden jälkeen liike siirtyi Saloon missä kivijalkaliike nykyisin toimii osoitteessa Vilhonkatu 1, siinä kävelysillan lähellä.

Modaliisa tänään...

Modaliisa haluaa tarjota asiakkaalleen – aikuiselle naiselle – miellyttävää, mukavaa ja helppohoitoista pukeutumista kaikille kurveille, unohtamatta tyyliä ja trendejä.

Sisäänostoja tehdään jatkuvasti, joten aina löytyy jotain uutta. Ihanuuksia hankitaan mm. ranskalaisilta brändeiltä mitkä eivät ole Suomessa välttämättä niin tunnettuja. Siksi Modaliisasta löytyy myös ripaus erilaista. Brändejä myös mm. Itävallasta, Australiasta ja Tanskasta.

Meille Modaliisassa on tärkeää vaatteen hyvä istuvuus, laatu ja sopivuus asiakkaan tarpeille, muodoille ja kukkarolle. Siis tyyliä mukavaan hintaan.

Kokoja löytyy välillä 36-56 malleista riippuen.

Nainen arvosta itseäsi, naisellisuuttasi ja peilikuvaasi!