Orientique on yksi Modaliisan uusimmista brändeistä

Orientique on yksi Modaliisan uusimmista brändeistä. Orientiquen juuret ovat vahvasti Autralian Brisbanessa. He ovat yksi suurimpia luonnonkuituja käyttäviä yrityksiä siellä. Siitä tulee heidän sloganinsa ” Orientique Naturally Australian.”  

Tänä keväänä Orientiquen mallistossa lähes kaikki puuvilla orgaanista puuvillaa ja tämä kehityssuunta tulee jatkumaan tulevaisuudessakin. Tavoitteena on kestävä kehitys sekä luonnon ja ympäristön hyvinvointi.

Luonnonkuitujen kuten luomupuuvillan tuottamiseen ei käytetä mitään haitallisia tai keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita eikä geenimuuntelua. Luomupuuvillan tuottamiseen kuluu 91 % vähemmän vettä kuin normaalin puuvillan. Lisäksi noudatetaan reilun kaupan sääntöjä eli työolosuhteet ovat turvalliset ja työstä maksetaan asianmukaista palkkaa eikä lapsityövoimaa käytetä. 

Kun nämä seikat huomioiden voidaan sanoa, että mallisto on varsin ympäristöystävällinen. 

Jokainen pirteä ihanan värikäs painokuosi on itse suunniteltu ja löytyy vain Orientiquen mallistossa. Vaatteiden mallien istuvuus on hyvä, kankaiden kuosit herkullisen värikkäitä ja materiaalit tuntuvat iholla erittäin miellyttävältä ja mukavalta.

Löydät lisää tietoa Orientiquesta linkistä https://www.orientique.com.au

 

 

orientique mekot