Keväisiä terveisiä Modaliisasta!

Näin kylmän ja lumisen talven lopulla me Modaliisassa tähyämme jo kovasti kohti kevättä ja kesää. Odottelemme innoikkaina kevään uutuuksien saapumista myymälään.

Nyt kannattaa poiketa myymälään katsastamaan uutuuksia, joita saapuu myymälään jos ei päivittäin niin lähes viikottain. Pyrimme mahdollisimman pian uutuuksia saatuamme lisäämään niitä myös verkkokauppamme, josta voi myös seurata kevään mallistoja.

Michan ihanan kevyt viskoosimekko suorastaan hehkuu kesää! Upea ja naisellinen frillamekko toimii hyvin niin arkisissa menoissa kuin juhlavimmissakin tilaisuuksissa.

Micha kesämekko

Neuleet kuuluvat syksyyn!


Kuuman ja helteisen kesän jälkeen on kesälomakausi päättynyt ja useimmille tullut aika palata arkeen; työhön tai opiskelemaan. Silloin herää usein tarve täydentää tai päivittää vaatevarastoa ja tehdä uusia hankintoja tulevan syksyn menoihin. Viilenevät ilmat saavat etsimään lämpimämpää päälle puettavaa.


Myymäläämme onkin saapunut runsaasti syksyisiä ihania uutuuksia, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan!


Syksyn uutuuksista löytyy aivan mahtavan upeita ihanan keveitä neulemekkoja, -puseroita ja -jakkuja sekä upeita hehkuvan sävyisiä keinonahkajakkuja. Unohtamatta mahtavaa valikoimaa hyvin istuvia housuja ja tyylikkäitä tunikoita sekä naisellisia mekkoja.

Tervetuloa vierailemaan myös kivijalkamyymäläämme Vilhonkatu 1, Salo

Modaliisa vihreä neulemekko