Keväisiä terveisiä Modaliisasta!

Näin kylmän ja lumisen talven lopulla me Modaliisassa tähyämme jo kovasti kohti kevättä ja kesää. Odottelemme innoikkaina kevään uutuuksien saapumista myymälään.

Nyt kannattaa poiketa myymälään katsastamaan uutuuksia, joita saapuu myymälään jos ei päivittäin niin lähes viikottain. Pyrimme mahdollisimman pian uutuuksia saatuamme lisäämään niitä myös verkkokauppamme, josta voi myös seurata kevään mallistoja.

Michan ihanan kevyt viskoosimekko suorastaan hehkuu kesää! Upea ja naisellinen frillamekko toimii hyvin niin arkisissa menoissa kuin juhlavimmissakin tilaisuuksissa.

Micha kesämekko

Muotimaailma kertoo Modaliisan tarinaa

Muotimaailma kertoo Modaliisan tarinaa: 

Naapurintytön nukella oli paljon vaatteita ja ne olivat kaikki järjestyksessä pienillä vaatepuilla, niille suunnittelussa vaatekaapissa. Wau! Jotain mitä itselleni unelmoin. Vuosikymmeniä kului, mutta haave eli. Sitten se tapahtui! Kertoo Salossa sijaitsevan Modaliisan omistaja Sirpa Toivonen.

Unelmien  toteutuminen alkoi, kun Toivonen sattui Turussa kulkemaan naistenvaateliikkeen ohi, jonka ikkunssa luki “loppuunmyynti”. Ja näin Toivonen päätyi ostamaan liikkeen myymäläkalusteet  sekä varastoa. Samalla hän sai jatkaa vuokrasopimusta. Näin nukkekoot vaihtuivat naisten kokoisiksi ja Modaliisa avautui syyskuussa 2011.

Parin vuoden kuluttua liike siirtyi Salon keskustaan, Uskelanjoen läheisyyteen. Liikkeen sijainti on loistava, sillä kadun toisella puolella olevan kirjaston torimaisella pihalla kukkii keväisin isot kirsikkapuut,  jotka taas syksyisin loistavat upean ruskan väreissä. Ihmisvilinä on taattu.

Modaliisa haluaa tarjota asiakkaalleen – aikuiselle naiselle – miellyttävää, mukavaa ja helppohoitoista pukeutumista, unohtamatta trendejä.

Toivonen tekee sisäänostoja jatkuvasti, joten liikkeestä löyttyy aina jotain uutta. Ihanuuksia hankitaan mm. vähemmän Suomessa tunnetuilta ranskalaisilta brändeiltä. Siksi Modaliisasta löytyy myös ripaus erilaista.

– Meille Modaliisassa on tärkeää vaatten hyvä istuvuus, laatu ja sopivuus asiakkaan tarpeille, muodoille ja kukkarolle, Toivonen summaa. Modaliisan näyttäviä julkaisuja ja uutisia voi seurata myös Facebookissa  sekä Instagrammissa.

Modaliisan tarinamuotimaailma lehdessä