Muotimaailma kertoo Modaliisan tarinaa

Muotimaailma kertoo Modaliisan tarinaa: 

Naapurintytön nukella oli paljon vaatteita ja ne olivat kaikki järjestyksessä pienillä vaatepuilla, niille suunnittelussa vaatekaapissa. Wau! Jotain mitä itselleni unelmoin. Vuosikymmeniä kului, mutta haave eli. Sitten se tapahtui! Kertoo Salossa sijaitsevan Modaliisan omistaja Sirpa Toivonen.

Unelmien  toteutuminen alkoi, kun Toivonen sattui Turussa kulkemaan naistenvaateliikkeen ohi, jonka ikkunssa luki “loppuunmyynti”. Ja näin Toivonen päätyi ostamaan liikkeen myymäläkalusteet  sekä varastoa. Samalla hän sai jatkaa vuokrasopimusta. Näin nukkekoot vaihtuivat naisten kokoisiksi ja Modaliisa avautui syyskuussa 2011.

Parin vuoden kuluttua liike siirtyi Salon keskustaan, Uskelanjoen läheisyyteen. Liikkeen sijainti on loistava, sillä kadun toisella puolella olevan kirjaston torimaisella pihalla kukkii keväisin isot kirsikkapuut,  jotka taas syksyisin loistavat upean ruskan väreissä. Ihmisvilinä on taattu.

Modaliisa haluaa tarjota asiakkaalleen – aikuiselle naiselle – miellyttävää, mukavaa ja helppohoitoista pukeutumista, unohtamatta trendejä.

Toivonen tekee sisäänostoja jatkuvasti, joten liikkeestä löyttyy aina jotain uutta. Ihanuuksia hankitaan mm. vähemmän Suomessa tunnetuilta ranskalaisilta brändeiltä. Siksi Modaliisasta löytyy myös ripaus erilaista.

– Meille Modaliisassa on tärkeää vaatten hyvä istuvuus, laatu ja sopivuus asiakkaan tarpeille, muodoille ja kukkarolle, Toivonen summaa. Modaliisan näyttäviä julkaisuja ja uutisia voi seurata myös Facebookissa  sekä Instagrammissa.

Modaliisan tarinamuotimaailma lehdessä